Hlavní obsah

Rangers si pojistili Lindrose, za Jágra jej nevymění

TORONTO

Kanadský hokejista Eric Lindros se dohodl na dalším angažmá v klubu New York Rangers. Vzaly tak za své spekulace zámořského tisku, že jej Rangers vymění za Jaromíra Jágra do Washingtonu.

Foto: The Cincinneti Enquierer

Eric Lindros

Článek

Kanadský hokejista Eric Lindros se dohodl na dalším angažmá v klubu New York Rangers. Vzaly tak za své spekulace, že jej Rangers vymění za Jaromíra Jágra. Podle agentury AP má vedení newyorského klubu v úmyslu využít opce a pojistit si Lindrose i pro další sezonu. Robustní útočník, jehož kariéru hrozila ukončit série otřesů mozku, by v ní měl brát 'jen' 3,3 milionu dolarů.

Jenže to se asi změní. Záleží na tom, jak se v létě dohodnou na smlouvě generální manažer Glen Sather s Lindrosovým otcem, který je současně hráčovým manažerem. Carl Lindros má za sebou už několik jednacích maratonů a nikdy neprodal synovu kůži lacino.

Lindros v uplynulé sezoně chyběl jen v jednom utkání, protože si odpykával trest. Jeho bilance 19 gólů a 34 asistencí však byla jen stínem jeho někdejší střelecké potence.

Minulý týden se v zámořském tisku objevily spekulace, podle nichž Rangers oslovil majitel Washingtonu Ted Leonsis s tím, že by Lindrose vyměnil za Jágra.

Reklama