Hlavní obsah

Inter zvažuje, že s Adrianem předčasně ukončí kontrakt

ŘÍM

Vedení Interu Milán zvažuje, že předčasně ukončí smlouvu s útočníkem Adrianem. Sedmadvacetiletý Brazilec před týdnem po reprezentační přestávce zůstal ve vlasti a oznámil, že si chce kvůli osobním problémům od fotbalu na nějaký čas odpočinout.

Článek

"Nemůžeme nikoho nutit, jak má nakládat se svým životem. Hráč teď ale nebude dělat to, za co dostává peníze," citovala agentura AP prezidenta klubu Massima Morattiho. "Ukončení smlouvy je pro nás momentálně jediným možným řešením. Ale uvidíme, jestli nás ještě nenapadne něco zajímavého, co by stálo za vyzkoušení," dodal.

Adriano přišel do Interu v roce 2004 z Parmy a v prvních dvou sezonách dal v milánském celku 29 gólů, pak začala jeho kariéra uvadat. Předloni byl dokonce kvůli problémům s alkoholem poslán do Brazílie na léčení, ale potíže s životosprávou ho provázely i poté. V letošní sezoně přišel na trénink Interu několikrát opilý, nebo nedorazil vůbec. Naposledy za to dostal od klubu rekordní pokutu 150.000 eur (čtyři miliony korun), což je zhruba třicet procent jeho měsíčního platu.

Reklama

Související témata: