Hlavní obsah

Útočník Trezeguet nechce zradit Juventus a do AC Milán neodejde

ŘÍM

Útočník David Trezeguet zůstává věrný Juventusu. Francouzský fotbalista odmítl nabídku rivala z AC Milán, protože by to považoval za zradu vůči fanouškům "Staré dámy", a věří, že v nadcházející sezoně bude pod novým trenérem častěji hrát.

Článek

Treuzeguet před měsícem mluvil s novým trenérem AC Milán Leonardem, který má v týmu nedostatek útočníků. "A také s šéfem Milánu Adrianem Gallianim," potvrdil jednatřicetiletý Trezeguet v rozhovoru pro Gazzettu dello Sport.

Mistr světa a Evropy ale nakonec Milán odmítl. V Juventusu působí od roku 2000 a bílo-černé barvy klubu mu přirostly k srdci. "Vážím si Milánu, ale uvědomil jsem si, že můj osud je spojen s Juventusem, který mi dal šanci, abych se stal hráčem, jakým jsem. Odchod bych považoval za zradu," řekl.

Trezeguet nyní doufá, že se opět stane pevnou součástí sestavy Juventusu. V minulé sezoně čtyři měsíce kvůli zranění nehrál. Pak měl rozepře s trenérem Claudiem Ranierim, který ale byl těsně před koncem minulé sezony odvolán a nahrazen Cirem Ferrarou.

"Rozhodující roli sehrál fakt, že spoluhráči i trenér mi dávají najevo, že mohu hrát v týmu důležitou roli," řekl Trezeguet, jenž s Ferrarou hrával.

Reklama

Související témata: