Hlavní obsah

Beckham se v zimě zase vrátí, tvrdí AC Milán

MILÁN

Fotbalista David Beckham zřejmě opět stráví jaro v AC Milán. Italský klub dnes oznámil, že jedná o hostování anglické hvězdy do 30. června 2010 a že hráčův příchod je "velmi pravděpodobný". Čtyřiatřicetiletý záložník Los Angeles Galaxy už v Miláně podobným způsobem hostoval letos na jaře.

Článek

"Je velmi pravděpodobné, že Beckham přijde na hostování do 30. června," citovala italská agentura ANSA viceprezidenta AC Milán Adriana Gallianiho.

Beckham o návratu na San Siro mluvil už 4. října, všechny ostatní strany ale jeho slova odmítly komentovat. "David pravděpodobně řekl víc, než by měl, ale byla to pravda. Něco máme rozjednaného, postaráme se o něj," řekl zástupce majitele Galaxy Tim Leiweke.

Beckham potřebuje na jaře pravidelně hrát, aby si pro mistrovství světa udržel místo v anglické reprezentaci. Americká MLS má přes zimu poměrně dlouhou přestávku.

V minulé sezoně se Beckhamovo původně tříměsíční hostování nakonec protáhlo až do června. Letos by se někdejší záložník Manchesteru United a Realu Madrid mohl AC hodit ještě víc, protože po odchodu Brazilce Kaká se mu rozklížila záloha a v lize je až dvanáctý.

Reklama