Hlavní obsah

O obránce Rozehnala má podle německého tisku zájem italská Cesena

BERLÍN

O českého reprezentačního obránce Davida Rozehnala, který tento týden vypadl z kádru bundesligového Hamburku, projevil podle německého deníku Bild zájem nováček nejvyšší italské soutěže AC Cesena. Klub, jehož barvy hájí i bývalý sparťan Martin Petráš ze Slovenska, by chtěl údajně Rozehnala získat na roční hostování.

Foto: Michaela Říhová, Právo

David Rozehnal na srazu fotbalové reprezentace

Článek

Podle listu Hamburger Abendblatt se však třicetiletý zadák odmítá smířit se svým sportovním koncem v HSV a do Itálie se vrátit zatím nechce. Před svým loňským příchodem na sever Německa působil Rozehnal v Laziu Řím, odkud do Hamburku přišel ze zhruba šest milionů eur (nyní zhruba 148 milionů korun).

V dresu sedmého týmu loňského ročníku bundesligy a semifinalisty Evropské ligy však nepodával přesvědčivé výkony. V létě Hamburk navíc získal z konkurenčního Schalke německého reprezentačního obránce Haika Westermanna. Rozehnal se tak nevešel do zúženého kádru, který se chystá na novou sezonu. V něm zůstává reprezentační brankář Jaroslav Drobný, který v létě přišel z Herthy Berlín, a záložník David Jarolím.

Reklama

Související témata: