Hlavní obsah

Juventus Turín porazil Lazio 1:0 a dál vede italskou ligu

ŘÍM

Fotbalisté Juventusu Turín porazili Lazio Řím na jeho hřišti 1:0 a po čtvrtém vítězství za sebou se udrželi na prvním místě italské ligy. Svěřenci trenéra Antonia Conteho vedou o bod před Udine a navíc mají utkání k dobru.

Článek

O výhře jediného neporaženého týmu v této sezoně Serie A rozhodl v 34. minutě krajní záložník Simone Pepe, kterého v pokutovém území ideálně našel útočník Alessandro Matri.

Lazio bez českého útočníka Libora Kozáka brankáře Gianluigiho Buffona nepřekonalo. Přišlo o sérii devíti utkání bez porážky a poprvé od září v domácí soutěži nebodovalo.

Neapol až díky brance Uruguayce Edinsona Cavaniho ze čtvrté minuty nastavení zachránila remízu 1:1 na půdě Bergama. Nováčka italské ligy poslal do vedení nejlepší střelec soutěže Germán Denis z Argentiny svou jubilejní desátou trefou v ročníku.

Italská fotbalová liga - 13. kolo:
Lecce - Catania 0:1 (90. Barrientos), Novara - Parma 2:1 (70. Rubino, 78. Rigoni - 29. vlastní Centurioni), Bergamo - Neapol 1:1 (64. Denis - 90.+4 Cavani), Lazio Řím - Juventus Turín 0:1 (34. Pepe).

Reklama

Související témata: