Hlavní obsah

Šílenec Higuaín. Sudímu dal po vyloučení co proto, ze hřiště ho táhli spoluhráči

Udine

Řádil jako smyslů zbavený. Chvíli, kdy uviděl druhou žlutou kartu, následně červenou a musel předčasně ze hřiště, vůbec neunesl. Nejlepší střelec italské Serie A Gonzalo Higuaín se po porážce své Neapole 1:3 v Udine div nepustil do bitky s rozhodčím, protihráči i členem vlastního realizačního týmu. Disciplinární komise mu za řádění napařila čtyřzápasový distanc.

Higuaín šílel po vyloučení.

 
Článek

Neapol v posledních 20 minutách zoufale potřebovala skórovat, jenže dvougólové manko už nesmazala. Čtvrt hodiny před koncem musel argentinský reprezentant předčasně ze hřiště, jenže sporné vyloučení se mu pranic nelíbilo. Poté, co uviděl červenou kartu, ihned strčil do rozhodčího.

Spoluhráči se mu snažili domluvit, ale Higuaínův hněv byl takový, že by se s nimi snad i popral. Vzduchem létaly peprné výrazy, Argentince museli z hrací plochy doslova odtáhnout. Ani při odchodu do útrob stadiónu se však střelec 30 ligových gólů neuklidnil, a ještě dal co proto členovi realizačního týmu Neapole.

Azzurri prohra v Udine nesmírně bolí. Neapol ztrácí na druhém místě na vedoucí Juventus už šest bodů a sedm kol před koncem Serie A se jí rozplývá vidina mistrovského titulu.

Reklama

Související témata: