Hlavní obsah

Slovácko uhradilo část dluhů a má opět povolené přestupy

UHERSKÉ HRADIŠTĚ

Fotbalový klub Slovácko má od pátku opět povolení uzavírat přestupy, neboť vedení uhradilo dluhy, kvůli nimž se dostalo k arbitrážní komisi. Protože ale koncem února vypršel přestupní termín platný pro profesionální fotbalisty, může Slovácko nyní usilovat pouze o získání hráčů s licencí amatéra.

Foto: Sport.cz

DEFAULT TITLE

Článek

První posilou se stal útočník Tomáš Peteřík z Jihlavy, který už může být připraven k víkendovému zápasu v Ostravě. "Toho už máme zaregistrovaného. V jednání je ještě příchod záložníka Milana Válka z Mutěnic," řekl ČTK sportovní ředitel Slovácka Lubomír Blaha. Pětadvacetiletý Válek už byl na podzim v kádru Slovácka, k ligovému utkání ale nenastoupil a v zimní přestávce zamířil do třetiligových Mutěnic.

K arbitráži se dostalo Slovácko kvůli dluhům Opavě a svým dvěma bývalým hráčům Danielu Břežnému a Jiřímu Kowalíkovi.

Přesně po roce se vrací ke spolupráci s klubem i bývalý sportovní ředitel Rudolf Baránek, kterého v polovině března loňského roku odvolal kvůli rozdílným názorům na přestupovou politiku šéf představenstva klubu Jan Řezník. "Pan Řezník se mi omluvil. Přímo v klubu pracovat nebudu, ale budu pomáhat při shánění a případném prodeji hráčů," vysvětlil ČTK Baránek svůj návrat.

Reklama

Související témata: