Hlavní obsah

Petržela žádné ultimátum nedostal

Olomouc bije na poplach. Její fotbalisté jsou jen těsně nad sestupovým pásmem a v průběhu jara ještě nebodovali. Není divu, že pozice trenéra Petržely je hodně vratká. Naproti tomu Kladno, které dnes na Hanou dorazí v rámci pokračování 23. kola Gambrinus ligy, v dosavadních pěti kolech neprohrálo!

Článek

„Olomouc bude bezpochyby bojovně naladěna, ale bude zápolit nejen s námi, ale i s vlastní psychikou. V tom se skrývá naše jistá výhoda,“ přemítá kladenský trenér Miroslav Koubek, který má k dispozici kompletní základní kádr. Ten k utkání odcestuje až v den zápasu pendolinem.

Tým Vlastimila Petržely je na jaře bez bodu a před dnešním utkáním bez kvarteta hráčů. „Pořád slyším, že bojujeme o záchranu, ale tak to není. Je otázkou jednoho zápasu, kdy se mladší hráči zbaví psychického břemene. Já věřím, že už proti Kladnu tohle zlomíme,“ prohlašuje trenér. Představenstvo olomouckého klubu však jeho další osud projednávalo.

„Věříme mu. Proto ani žádné ultimátum nedostal. Mužstvu by to nyní stejně nepomohlo,“ mlží olomoucký ředitel Jiří Kubíček.

Reklama

Související témata: