Hlavní obsah

Španělské akvabely se obuly do Beckhama

BARCELONA

"Nestačil bys nám ani dvě minuty," vzkázaly fotbalové hvězdě Realu Madrid Davidu Beckhamovi mnohoznačně španělské reprezentantky v synchronizovaném plavání, které se těsně před světovým šampionátem plavců v Barceloně nechaly zvěčnit v rouše Evině.

Foto: Internet

Španělské akvabely pózovaly nahé.

Článek

Desítka krasavic, která své akty pro časopis Interviu doplnila větou 'Beckham by nám nestačil ani dvě minuty', přitom nenarážela na žádné intimní záležitosti, spíše chtěla upozornit na tvrdou dřinu, kterou akvabely podstupují v tréninku.

Lechtivou poznámku uvedla na pravou míru uvedla kapitánka týmu Gemma Mengualová. Podle ní trénují děvčata s takovou intenzitou, která by fotbalové hvězdy Realu Madrid včetně nové posily Beckhama 'zařízla'. "Synchronizované plavání je spolu s triatlonem nejnáročnějším sportem," nechala se slyšet Mengualová. "Beckham ani žádný jiný fotbalista by nevydržel naši přípravu ani dvě minuty," řekla.

Kolegyně Paola Tiradosová ji doplnila: "Každý den uplaveme čtyři kilometry a nejrůznější cvičení a akrobatické prvky pilujeme další tři nebo čtyři hodiny v tělocvičně. Je to těžká dřina, za níž bereme dvacetkrát míň než Beckham. Lidé jako on nemají ponětí, jak lehký je jejich život v porovnání s tím naším."

Reklama

Související témata: