Hlavní obsah

Jun bude hrát na jaře v Teplicích

PRAHA

Útočník Tomáš Jun odehraje jaro v Teplicích, kam přichází na půlroční hostování z Trabzonsporu. Na podzim v Turecku neodehrál ani minutu. Loni na konci jara se radoval se Spartou z double, ale pak se kvůli přemrštěným finančním požadavkům vrátil do Turecka, kde však šanci nedostal. Zájem Jablonce Jun neakceptoval, k jednáním se Spartou ani nedošlo.

Foto: PRÁVO/Lukáš Táborský

Tomáš Jun místo do Sparty míří do Teplic - ilustrační foto.

Článek

„Dolaďuje se půlroční hostování s opcí na letní přestup. V pondělí by mohl Jun nastoupit do přípravy Teplic,“ řekl Právu hráčův manažer Pavel Zíka z agentury Sport Invest International.

Jan Koller by sice rád přesídlil z Monaka do Norimberku, ale jednání zatím váznou na přestupové částce. Norimberku se dva milióny euro, které chce Monako, zdají údajně moc. „Stanoviska obou stran se sbližují. Jasno by mělo být už v sobotu,“ řekl Právu hráčův manažer Pavel Paska z agentury International Sport Management. Do Norimberku, hrajícího Pohár UEFA, ale bojujícího o záchranu v bundeslize, má údajně namířeno také Jiří Štajner z Hannoveru. Ani v jeho případě však není přestup či hostování jasné.

O víkendu by se mělo rozhodnout také o přestupu Zdeňka Pospěcha do Wolfsburgu. „Jednání probíhají a blíží se dohodě. Hráč je domluven na smlouvě do léta 2011. V pondělí by měl odletět s týmem do Portugalska. Pokud o víkendu k dohodě nedojde, je možné, že zůstane ve Spartě,“ uvedl Zíka.

Jasno má útočník Michal Papadopulos, který odchází na půlroční hostování s tříletou opcí do Chotěbuzi. Kluby jsou dokonce domluveny na opci, s podmínkami v novém klubu je podle svého manažera Zíky spokojen i hráč.

Reklama

Související témata: