Hlavní obsah

Olomoucký fotbalista Randa jedná o odchodu do polské Bytomi

OLOMOUC

Kapitán olomouckých fotbalistů Tomáš Randa by mohl odejít do polského celku Polonia Bytom. Třiatřicetiletý krajní obránce nebo záložník opustil Sigmu na kondičním soustředění na Českomoravské vrchovině a jedná s vedením nováčka polské ligy o podmínkách svého působení.

Článek

Po pěti letech strávených v Olomouci se Randa možná přiblížil odchodu. Klub mu po podzimní části přislíbil, že v případě zajímavé nabídky mu nebude v přestupu do ciziny bránit. "Ozvala se mu Bytom a Tomáš si to tam jel prohlídnout a probrat možnosti svého případného angažmá," řekl ČTK sportovní manažer Sigmy Augustin Chromý. Podle něj je ve hře i klub z Rakouska.

Od olomouckého mužstva se koncem týdne odpojí i záložník Martin Pulkert, který se má hlásit na zkoušce v Nitře. Na Slovensko se už vydali i obránce Martin Pulkert a brankář Jan Vojáček, které testuje Trnava. V Olomouci naopak bude od pondělí zkoušet štěstí sokolovský útočník Petr Šorfa. "Útok bychom chtěli zkvalitnit, Šorfu zná trenér Pulpit ze společného působení v Sokolově, proto mu dáme pár dnů, aby se ukázal," dodal Chromý.

Reklama

Související témata: