Hlavní obsah

Fotbalová Plzeň zkouší ofenzivního Brazilce Rodrigueze

PLZEŇ

Vedení plzeňského fotbalového klubu se poohlíží po náhradě za ofenzivní opory, které tým opustily po konci podzimní části. Na dvoudenních testech na západě Čech je jednadvacetiletý brazilský ofenzivní záložník či útočník Paul Rodriguez Da Silva, který na podzim působil v druhé lize.

Článek

Šestý celek prvoligové tabulky přišel s odchody útočníka Martina Filla do norského Stavangeru a záložníka Marka Jarolíma do pražské Slavie o více než polovinu svých podzimních gólů. Nahradit by je mohl Rodriguez, autor čtyř branek v dresu Třince. Plzeňský kouč Stanislav Levý bude mladého Brazilce testovat také během středečního přípravného utkání s Čáslaví.

I další plzeňská posila by mohla přijít z druholigového klubu. Viktoria zkouší také záložníka Jiřího Šislera, který se na podzim stal v barvách Bohemians Praha druhým nejlepším střelcem soutěže. "Sledovali jsme ho delší dobu, je to talentovaný kluk, který by nám eventuálně mohl pomoci. Dokáže zahrát standardní situace, dokáže vystřelit. Máme ho na týdenních testech, pak se rozhodneme co dál," uvedl pro klubový web Levý.

Reklama

Související témata: