Hlavní obsah

Slavia brankou Toleského porazila Salcburk

DUBAJ

Slávisté ve svém druhém vystoupení na herním soustředění ve Spojených arabských emirátech porazili v pátek rakouského mistra Red Bull Salcburk 1:0. O jedinou branku zápasu se v 80. minutě postaral střídající Goče Toleski. Šancí však Pražané měli mnohem více, především v závěru utkání.

Článek

„Vyhráli jsme zaslouženě. V prvním poločase měl už příležitost ke skórování Marek Jarolím, ve druhé půli potom David Střihavka. I když to v tuto chvíli není pro nás priorita, tak takové vítězství samozřejmě potěší. Hráči se dnes museli navíc vyrovnat s dlouhým a únavným cestováním. Samozřejmě že úplně spokojený nejsem nikdy, v zápase jsme několikrát zbytečně ztráceli míče, ale věřím, že se i v tomto ohledu budeme nadále zlepšovat,“ zhodnotil páteční utkání trenér Karel Jarolím pro oficiální stránky klubu.

V dresu Salcburku odehrál celý zápas bývalý kapitán sešívaných Karel Piták. Na posledních 30 minut nastoupil další český hráč Vratislav Lokvenc.

Poslední přípravné utkání čeká Slavii v neděli proti ruskému mistru Zenitu Petrohrad.

Slavia Praha - Red Bull Salcburk 1:0 (0:0)
Branka: 80. Toleski.
Sestava Slavie: Kubásek - Gebre Selassie (46. Krajčík), Latka (46. Šourek), Suchý, Hubáček - Jarolím (46. Kalivoda), Tavares, Černý (46. Volešák), Pudil - Střihavka, Šenkeřík (46. Toleski).

Reklama

Související témata: