Hlavní obsah

Fotbalisté Zlína ztratili zraněné opory Pacandu a Vrtělku

ZLÍN

Fotbalisté Tescomy Zlín se budou muset zhruba měsíc obejít bez dvou zraněných opor útočníka Milana Pacandy a středopolaře Víta Vrtělky. Oba hráči základní sestavy se zranili v sobotním ligovém utkání v Ostravě. Pacanda si natrhl sval na noze a Vrtělka si po pádu vykloubil rameno, které nyní musí mít tři týdny zafixované.

Článek

"Pacanda se dostával ve Zlíně do herní pohody a právě od něj jsme si slibovali, že nám střelecky pomůže hlavně v domácích zápasech. V pondělí podstoupil vyšetření v Brně, které potvrdilo natržený sval. Nyní jej ještě čeká jedno vyšetření ve Zlíně. Vrtělka nemůže tři týdny s poraněným ramenem vůbec trénovat," řekl v úterý ČTK trenér fotbalistů Zlína Pavel Hoftych.

Kouč si posteskl, že bude mezeru po těchto dvou fotbalistech těžko zacelovat. "Počet kvalitních hráčů je už na hraně, zbytek kádru tvoří dorostenci," dodal Hoftych.

Zlín vyšel v prvních dvou jarních kolech bodově naprázdno, nyní navíc mužstvo čeká obtížná série. V domácím prostředí bude hrát s Libercem a s Plzní, potom jede do Teplic a na svém trávníku následně přivítá vedoucí tým tabulky Slavii Praha.

Reklama

Související témata: