Hlavní obsah

Při zápase Brna v Boleslavi budou zpřísněná bezpečnostní opatření

MLADÁ BOLESLAV

Nedělní utkání 23. kola první fotbalové ligy mezi Mladou Boleslaví a Brnem budou provázet zpřísněná bezpečnostní opatření. Domácí klub se obává podobných nepokojů, jaké vyvolali fanoušci moravského celku před dvěma týdny v Jablonci, a proto vyhodnotil nadcházející duel jako rizikový.

Článek

Podle policie také hrozí možná msta ze strany hokejových fanoušků Komety Brno, kteří se o uplynulém víkendu nedostali na rozhodující sedmý zápas semifinále play-off první ligy, přestože v hledišti zůstala volná místa. Bezpečnostní složky proto na neděli chystají zpřísněná opatření, jimiž chtějí na mladoboleslavském stadiónu i v jeho okolí po celé odpoledne zajistit pořádek.

Obchodní ředitel středočeského klubu Petr Svěcený ale věří, že zápas proběhne v klidu. "S fanoušky Brna nebyly v minulosti žádné problémy a nevidíme důvod, proč by tomu mělo být najednou jinak. Fotbalový klub v Mladé Boleslavi nemá s hokejovým nic společného, čili řeči o nějaké pomstě za blamáž s lístky na hokej jsou nesmyslné. My jsme v tom nehráli žádnou roli," uvedl v tiskové zprávě Svěcený.

Reklama

Související témata: