Hlavní obsah

Fotbalisté Kladna dali v přípravě Jihlavě čtyři góly

KLADNO

Fotbalisté Kladna rozstříleli v předposledním přípravném utkání druholigovou Jihlavu 4:0. O výsledku se rozhodlo už v prvním poločase, kdy padly tři branky. Trenér Martin Hřídel se opět musel obejít bez zraněných Procházky a Szaba, nová posila Tomáš Strnad z Banské Bystrice nastoupil do druhého poločasu.

Článek

Ve 21. minutě zamířil po centru Bartoše přesně Cigánek, poté ho napodobil obránce Gross. Těsně před poločasem si dal vlastní gól Vepřek. Ve druhém poločase se střelecky prosadil už jen Mašanský, jehož pokus z hranice šestnáctky se otřel o břevno a skončil v brance.

"Samozřejmě jsme spokojeni s výsledkem i výkonem, kterým bychom se chtěli prezentovat i v ligové soutěži. Na druhé straně je to pořád jenom příprava a nechceme zpychnout," uvedl kouč Hřídel.

Generálkou na ligu bude pro Kladno nedělní zápas v Liberci proti Slovanu od 17:00.

Kladno - Jihlava 4:0 (3:0)
Branky: 21. Cigánek, 30. Gross, 40. vlastní Vepřek, 68. Mašanský.
Sestava Kladna: Kostlanský - Bartoš, Gross (46. Farbák), Killar (60. Beneš), Hajník - Dubský (46. Strnad), Zoubele (60. Mašanský), Šisler (80. Holub), Holub (46. Šilhan), Cigánek (60. Kabele) - Zachariáš (46. Klinka). Trenér: Martin Hřídel.

Reklama

Související témata: