Hlavní obsah

Makedonský fotbalista Dimovski na testech v Budějovicích propadl

ČESKÉ BUDĚJOVICE

Makedonský fotbalista Jovica Dimovski tým Českých Budějovic neposílí. Mladý útočník během testů naprosto selhal a trenér Jihočechů Pavel Tobiáš se s ním rozloučil hned po prvním přípravném utkání. Kádr Dynama by naopak mohl posílit slovenský obránce Tomáš Mrva, jemuž skončila smlouva v dánském klubu Bröndby Kodaň.

Článek

Dimovského předcházela pověst kanonýra, kterou však během sobotního zápasu proti Jihlavě rozhodně nepotvrdil. Mladý Makedonec zmateně pobíhal po hřišti a scházel mu i důraz. "Prosadit se v Dynamu bylo asi zbožné přání jeho manažera, ale bohužel tohle zdaleka neodpovídalo naší první lize. Ten chlapec je sice mladý, ale zájem o něj nemáme," uvedl na webových stránkách klubu Tobiáš.

Naopak případné angažování Mrvy si českobudějovický kouč ještě promyslí. "Je to mladý reprezentant Slovenska do dvaceti let. Je momentálně volným hráčem, budeme si muset v klidu sednout a uvidíme. Nerad bych teď dělal nějaké předčasné závěry," poznamenal Tobiáš.

Sám Mrva, který před pár dny neuspěl na testech ve Zlíně, se chce o místo v týmu poprat. "Budějovice hrají první českou ligu a rád bych se tady zkusil prosadit. Určitě bych přivítal, kdyby o mě měl klub zájem a kdybychom se nějak dohodli," prohlásil mladý zadák.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.