Hlavní obsah

Jablonec - Olomouc 1:0Jablonec vyhrál na jaře i podruhé, tentokrát nad Olomoucí

MinutaMin. Tým Hráč Akce
4. Čížek 1 : 0

JABLONEC

Jablonečtí fotbalisté vyhráli i svůj druhý jarní zápas, když porazili doma Olomouc 1:0. Vítězný gól vstřelil už ve 4. minutě Tomáš Čížek, který před týdnem podobně přispěl k výhře v Mladé Boleslavi. Hosté hráli od 64. minuty bez vyloučeného Rossiho. Na jaře jsou stále bez bodu.

Článek

Při jedné z prvních akcí našel Lafata za obranou hostí Čížka a ten zkušeně přehodil vybíhajícího brankáře Drobisze. V 18. minutě skončila Lafatova hlavička těsně vedle tyče, na druhé straně měl blízko k vyrovnání Hubník, jehož pohotová střela minula levý horní roh domácí branky.

V 57. minutě dal Čížek málem druhý gól, jeho centr brankář podběhl, ale míč zastavila tyč. O sedm minut později se Brazilec Rossi ohnal po Haurdičovi pěstí a rozhodčí mu ukázal červenou kartu. V deseti se už hosté do žádné velké šance nedostali a domácí si bez problémů došli pro těsné vítězství.

Jablonec - Olomouc 1:0(1:0)
Branka: 4. Čížek. Rozhodčí: R. Hrubeš - Pospíšil, Drastík. ŽK: Hloušek (Jablonec). ČK: 64. Rossi (Olomouc). Diváci: 2123.
Jablonec: Špit - Zábojník, Pavlík, Kučera, Hamouz - Čížek (78. Michálek), Eliáš, Loučka, Hloušek - Haurdič (68. Valenta) - Lafata (89. Vukovič). Trenér: Komňacký.
Olomouc: Drobisz - Rossi, Šuškavčevič, Škerle, Heidenreich - Štěpán (85. Ordoš), Hořava (66. Nuc), Kašťák, Hubník - Melinho - Toleski (57. Doležal). Trenér: Psotka.

Reklama

Související témata: