Hlavní obsah

Vstupenky na Baník bude Sparta prodávat na jméno

PRAHA

Již ve středu 22. dubna zahájí fotbalová Sparta prodej vstupenek na utkání s Baníkem Ostrava, které se bude hrát v AXA Areně 4. května. Duel nesmiřitelných rivalů tradičně patří k nejrizikovějším v Gambrinus lize, a tak bude pořádající klub prodávat vstupenky výhradně na jméno.

Článek

Také na utkání s Baníkem se ještě vztahuje trest disciplinární komise, která uzavřela Spartě sektory za oběma brankami. Majitelé permanentek mohou vyměnit své vstupenky a sledovat zápas z jiného sektoru, nebo jim bude vrácena poměrná část vstupného.

Od středy 22. dubna do úterý 28. dubna pak bude probíhat prodej týkající se pouze majitelů permanentek, na jednu přitom bude možné zakoupit maximálně pět vstupenek - a s podmínkou, že nakupující předloží seznam se jménem, příjmením a datem narození všech, pro něž lístky kupuje.

Při nákupu vstupenek není nutné předkládat občanské průkazy, při vstupu na stadion před utkáním však budou vyžadovány a údaje na nich se musejí shodovat s údaji na vstupence. Pokud tomu tak nebude, fanoušek nebude na stadión vpuštěn.

Rezervace on-line nebude spuštěna

„Sparta v prodeji nevydá jedinou vstupenku, na níž nebude jméno, příjmení  fanouška a datum jeho narození,“ říká ředitel komunikace klubu Ondřej Kasík. „Na utkání také nebude z bezpečnostních důvodů zprovozněn on-line rezervační systém na našich webových stránkách,“ dodává Kasík.

Pokud majitelé sparťanských permanentek nevyprodají stadión, bude od středy 29. dubna otevřen volný prodej vstupenek, na nějž se budou vztahovat stejná pravidla jako na prodej majitelům permanentních lístků (jedna osoba = maximálně pět lístků, každý má u sebe seznam se jmény a daty narození).

V den utkání už nebudou pokladny na Letné otevřeny. Lístky do sektoru vlajkonošů hostí, který je pro tři zápasy během trestu přesunut do sektoru v rohu, distribuuje výhradně Baník.

Reklama

Související témata: