Hlavní obsah

Brněnský útočník Pospěch jde na artroskopickou operaci kolena

BRNO

Fotbalová sezóna zřejmě předčasně skončí pro brněnského útočníka Zbyňka Pospěcha, který se v úterý podrobí artroskopické operaci kolena. Šestadvacetiletý hráč se zranil v nedělním utkání MSFL, kde vypomáhal zachraňující se brněnské rezervě proti Bystrci. Ze hřiště odešel po tvrdém střetu se soupeřem už po půlhodině hry.

Článek

Po pondělním vyšetření na magnetické rezonanci absolvuje Pospěch v úterý artroskopii. "Až podle nálezu bude jasné, jak dlouhou přestávku si zranění vyžádá," uvedl na klubovém webu lékař brněnských fotbalistů Petr Gál.

Podstatně lépe je na tom další útočník prvoligového kádru Josef Šural, který v pátek pomáhal pro změnu zachraňovat Brnu dorosteneckou ligu v utkání proti Jihlavě. Soupeř Šuralovi přišlápl nohu, dnešní vyšetření ale ukázalo, že má pouze naražený palec a v týdnu začne trénovat.

Brno ztratilo pro příští zápas v Plzni i brankáře Martina Lejsala, kterého čeká disciplinární trest. Lejsal nastoupil rovněž za juniorku a byl v utkání v Bystrci bez předchozího napomínání žlutou kartou vyloučen za napadení soupeře.

Reklama

Související témata: