Hlavní obsah

VIDEO: Pivo teklo proudem, vodkám se slávisté při oslavě titulu vyhýbali

PRAHA

Pivo, vodka, becherovka, Pááável Fořt! Takový popěvek vymysleli fanoušci fotbalové Slavie útočníkovi sešívaných, ten ovšem se svými spoluhráči při oslavě obhajoby titulu v pondělní noci preferoval jinačí výčet nápojů. „Pivo určitě, vodka a becherovka určitě ne. Jistě ale přijde na řadu něco jiného,“ prozradil Sport.cz forvard Fořt na začátku dlouhé slávistické noci.

Článek

Oslavy titulu jak se patří! U piva, kuřete a v parádní atmosféře slavili obhajobu titulu fotbalisté Slavie poté, co se ze stadiónu v Edenu přesunuli do restaurantu Svatého Václava na Václavském náměstí. Tam se v pondělí před půl jedenáctou sešli jen hráči, realizační tým se vydal na oslavu na jiné místo.

Novináři se od fotbalistů jen těžko dozvěděli, jestli je pravda, že trenér Jarolím i přes očekávané bujaré oslavy nařídil hráčům v úterý dopoledne trénink. „My máme mít trénink? O tom nic nevím,“ reagoval na otázku Sport.cz v uvolněné atmosféře tahoun Slavie Dušan Švento.

Slávisté bez zábran

„Těžko popíšu své pocity, je to všechno super a geniální,“ pokračoval slovenský reprezentant. „Opravdu netuším, v kolik hodin s oslavami skončíme,“ netroufal ani odhadnout Švento. Co se týče spektra nápojů, už tak skoupý na slovo nebyl. „Já začínám u piva, čím to bude pokračovat, to jsem se ještě nerozhodl,“ předpovídal dlouhý flám levonohý rychlík.

„Že má být trénink od jedenácti?,“ podivoval se Švento. Sešívaný středopolař ani příliš neřešil, že v blízkosti není trenér Jarolím, jinak známý svými přísnými nároky na správnou životosprávu. „Dnes slavíme titul, není důvod, aby nás někdo kontroloval,“ řekl talentovaný Slovák. A jestli by si Švento troufnul jít z pařby rovnou na trénink? „Klidně bych to tentokrát zkusil,“ dodal rychlý záložník a vrátil se zpět ke svým křepčícím spoluhráčům.

Reklama

Související témata: