Hlavní obsah

Brazilský záložník Cléber by mohl zamířit ze Slovácka do Ostravy

OSTRAVA

Brazilský fotbalista Cléber by se ze Slovácka mohl už brzy přesunout do Ostravy. Jednání mezi kluby sice zatím nebyla uzavřena, ale přece jen došlo k posunu a třiadvacetiletý levák už v Baníku začal trénovat.

Článek

"Zatím se nedá říct více než to, že o Clébera máme zájem a nyní jsme získali i souhlas Slovácka, aby s námi mohl do čtvrtka trénovat. Jedná se ovšem dále, nic není hotové," potvrdil ČTK manažer Baníku pro komunikaci a vnější vztahy Igor Bruzl.

Námluvy Ostravy s Cléberem nejsou žádnou novinkou. Brazilský krajní středopolař, který patřil v uplynulé sezóně k nejlépe hodnoceným hráčům druhé ligy, je v ostravském hledáčku už delší dobu. Trenéru Miroslavu Koubkovi by jeho příchod nepochybně přišel vhod, Baníku totiž v uplynulé sezóně klasický levý záložník citelně scházel.

Brazilec zatím v Česku hrál pouze ve Slovácku, předtím si ale vyzkoušel v dresu Artmedie Bratislava nejvyšší slovenskou soutěž. V minulé sezoně dal Cléber tři góly, jednou brankou přispěl i k překvapivému vyřazení Slavie v semifinále Poháru ČMFS.

Reklama

Související témata: