Hlavní obsah

Mladá Boleslav získala zkušeného brankáře Vorla

MLADÁ BOLESLAV

Fotbalový brankář Michal Vorel přestoupil z pražské Slavie do Mladé Boleslavi, kde v neděli podepsal s vedením klubu dvouletou smlouvu. O příchodu zkušeného gólmana informovali Středočeši na svých webových stránkách.

Článek

Vorel byl kmenovým hráčem mistrovské Slavie, ale v uplynulé sezoně neodchytal v sešívaném dresu ani jedno ligové utkání. Na podzim působil v třetiligovém B-týmu, v zimě pak odešel na půlroční hostování do druholigové Dukly Praha. Po návratu do Edenu dostal svolení k tomu, aby si hledal nové angažmá.

V Mladé Boleslavi odchytal v úvodních třech přípravných zápasech dva poločasy a klubovému vedení se zalíbil natolik, že mu byla nabídnuta dvouletá smlouva. Středočeši tak mají v současnosti čtyři kvalitní gólmany; vedle Vorla jsou v týmu Miroslav Miller, Jan Šeda a Josef Kubásek. "Kdo vytvoří dvojici pro Gambrinus ligu, budeme ještě řešit," uvedl kouč Dušan Uhrin mladší.

Čerstvě čtyřiatřicetiletý Vorel zatím odchytal v nejvyšší soutěži 66 zápasů. Vedle Slavie působil urostlý brankář také v Příbrami, Blšanech, slovenském Púchově a Senci, Opavě a Jihlavě.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články