Hlavní obsah

Fotbalisté Slovácka porazili v generálce na ligu Znojmo 3:0

UHERSKÉ HRADIŠTĚ

Fotbalisté Slovácka porazili v generálce na první ligu třetiligové Znojmo 3:0. Zápas byl náhradou za neodehraný sobotní duel s Karvinou, který se neuskutečnil po hustém lijáku na vodou podmáčeném trávníku. První dvě branky Slovácka vstřelil v prvním poločase Chmelíček. Dvanáct minut před koncem zaznamenal vlastní branku znojemský obránce Jonov, který si srazil do sítě centr Racka.

Článek

Po většinu zápasu mělo Slovácko výraznou územní převahu. Vedoucí branku zaznamenal Chmelíček po sólovém útoku, druhý gól přidal hlavou. Trenér Mazura dal ještě příležitost širšímu kádru hráčů.

"O sestavě pro první ligový zápas mám z osmdesáti procent jasno. Ale jsem rád, že se tento zápas podařilo narychlo zrealizovat, neboť jsme ještě mohli vyzkoušet nové hráče," řekl ČTK po utkání Mazura, který postrádal zraněného Gondu, jenž má problémy s nataženým stehenním svalem.

Po trojnásobné zlomenině nosu se už objevil ve druhém poločase v sestavě Slovácka obránce Struhár. "Hraji se speciální maskou, která mi ale moc nevyhovuje. Jsem rád, že jsem si ale po přestávce už mohl zahrát. I když se sebezapřením," poznamenal hráč.

Reklama

Související témata: