Hlavní obsah

Ligové rošády na televizní obrazovce

PRAHA

Touha nové strahovské generality, ale i většiny fotbalových fanoušků se naplní. Ligového fotbalu bude na obrazovkách České televize od nové sezóny víc a hlavně - bude se objevovat v atraktivnějších časech, než dosud. Z nedělního večera se totiž přenosy z ligy přesouvají na sobotní podvečer, v pondělí pak budou ligové dohrávky začínat o čtvrt hodiny později, tedy v 17.30.

Foto: PRÁVO/Dorian Hanuš

DEFAULT TITLE

Článek

Nedělním televizním zápasům, jež končily kolem 22 hodiny, odzvonilo.  Přenosy z nejvyšší domácí fotbalové soutěže se přesunuly na sobotní podvečer. Všechna televizní utkání budou začínat shodně v 18.15 a přenosy bude vysílat Česká televize na svém sportovním kanálu ČT 4 Sport. O premiéru se postará duel mistrovské Slavie s Mladou Boleslaví, přičemž vysílání bude začínat o čtvrt hodiny dříve - tedy úderem 18. hodiny.

Pondělní televizní epilog zůstane na programu ČT 2, ale začátek utkání se posouvá o čtvrt hodiny na 17. 30. Ligové studio ovšem začne vysílat v 17 hodin.

V neděli večer budou moci fotbaloví příznivci sledovat na ČT 4 Studio fotbal, kde budou v 45 minutovém sestřihu shrnuty všechny odehrané zápasy kola, přičemž akcent bude kladen na nejpřitažlivější utkání.

Uprostřed týdne - ve čtvrtek - pak bude ČT na svém sportovním kanálu vysílat od 20 hodin půlhodinový diskusní pořad, v němž se budou probírat nejžhavější fotbalové dění a témata.

Co Česká televize nabídne z prvního kola Gambrinus ligy?
Sobota, 25.7.Studio fotbal: Slavia - Mladá BoleslavČT 4, 18.00
Neděle, 26.7.Studio fotbalČT 4, 21.30
Pondělí, 27.7.Studio fotbal:  Bohemians 1905 - BrnoČT 2, 17.00
Čtvrtek, 30.7.Gambrinus ligaČT 4, 20.00

Reklama