Hlavní obsah

Halama odchází z Plzně na půlroční hostování do Bohemians Praha

PRAHA

Fotbalový obránce Jan Halama odchází z Plzně do střížkovských Bohemians Praha, kde bude do konce podzimní části hostovat. V tiskové zprávě o tom ve čtvrtek informoval západočeský klub.

Článek

Jednadvacetiletý Halama nastoupil v lize ke 49 utkáním, ale v nové sezóně zatím neodehrál ani minutu. "Honza při svém mládí potřebuje hrát, při velké konkurenci v defenzivě Viktorie je pro něj hostování ideální variantou," uvedl plzeňský generální manažer Adolf Šádek. "Je to velmi nadějný stoper a já věřím, že působení v Bohemians Praha mu napomůže také k návratu do sestavy reprezentační jednadvacítky," doplnil.

Sám Halama se do nového týmu těší. "Věřím, že se co nejdříve dostanu do základní sestavy a pomůžu Bohemians v boji o ligové body. Zároveň se budu snažit dokázat, že jsem fotbal hrát nezapomněl a v zimní přípravě se ve Viktorce znovu poperu o svou šanci," řekl Halama.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Nečas pomohl Carolině k výhře

Český hokejista Martin Nečas se podílel asistencí na výhře Caroliny na ledě New Yorku Islanders 3:2. Hurricanes tak už vedou sérii prvního kola play off NHL už 3:0.
NačítámNačíst další články