Hlavní obsah

Sport.cz plný fotbalu - dnes živě Dukla i derby Brna se Slováckem

PRAHA

Odpoledne a večer plný fotbalu si dnes užijí fotbaloví fanoušci na Sport.cz. Nejenže budou moci od 17 h sledovat přímý přenos druholigového zápasu pražské Dukly s Karvinou, ale od 19 h jim nabídneme i šlágr čtvrtého ligového kola Brno - Slovácko. Moravské derby slibuje atraktivní konfrontaci dosud nejlepší obrany s produktivním útokem Slovácka, v němž mimochodem září brněnský odchovanec Petr Švancara.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Nad startem kapitán Brna Tomáše Polácha (vpravo) se vznášel před moravským derby otazník.

Článek

Přenosy z domácích zápasů druholigové Dukly se staly na Sport.cz už tradicí. Ani tentokrát je neporušíme a od 17 h na http://fotbal.sport.cz/fotbal/dukla-online-prenos/ nabídneme střetnutí ambiciózních Pražanů s Karvinou.

Skutečný fotbalový pamlsek pak budeme servírovat od 19 hodin na http://fotbal.sport.cz/fotbal/primy-prenos/. To totiž ve spolupráci s KIT digital Czech (www.kit-digital.cz.) přineseme fanouškům přenos z moravského derby Brno - Slovácko. Atraktivní duel čtvrtého ligového kola byl vzhledem k víkendové Velké ceně silničních motocyklů přeložený na páteční večer a slibuje hodně zajímavou podívanou před plnými ochozy. Mimochodem - kapacita stadiónu v Králově Poli se letos zvýšila na 10 850 míst.

Rozšíří Švancara svou sbírku gólů?

Domácí tým odstartoval do ligového podzimu výtečně, neboť po bezgólové remíze s klokany u pražského Botiče porazil 2:0 mistrovskou Slavii a pak přivezl všechny tři body z Liberce. „Musíme je ovšem potvrdit vítězstvím nad Slováckem, protože jinak by neměly žádnou cenu,“ nechal se slyšet brněnský kouč Miroslav Beránek, který měl před utkáním starosti se zdravotním stavem Polácha a Dřížďala.

I nováček ze Slovácka se po něšťastném vstupu do ligy, kdy po gólových manévrech dvakrát prohrál 2:3, probral a v minulém kole si připsal první tři body za výhru nad Olomoucí. „Zapracovali jsme na defenzivě, zpevnili obranu vyplatilo se to,“ pochvaloval si trenér Josef Mazura a netajil, že i v Brně bude spoléhat na mimořádnou formu fotbalového kouzelníka a baviče Petra Švancary. Ten totiž v dosavadních třech zápasech dal už čtyři góly.

Přímý přenos z moravského derby můžete sledovat od 19 hodin živě na http://fotbal.sport.cz/fotbal/primy-prenos/.

Reklama