Hlavní obsah

Příušnice v Sigmě potvrzeny, hrát s Teplicemi ale bude

OLOMOUC

Olomoucká Sigma pondělní utkání 15. kola Gambrinus ligy s vedoucími Teplicemi odehraje, ač dva její fotbalisté Michal Hubník a Rudolf Otepka onemocněli příušnicemi. Nikdo další z hráčů „A“ týmu totiž touto infekční chorobou netrpí. Právu to ve čtvrtek řekl kormidelník Hanáků Zdeněk Psotka.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Ilustrační foto

Článek

„Krevní testy, kterým se kluci ve středu podrobili, nákazu u ostatních nepotvrdily. Dva hráči mají běžnou virózu, jeden angínu. Všichni ostatní jsou v pořádku. Hubník a Otepka, kteří onemocněli před týdnem, jsou v karanténě. Normálně trénujeme a připravujeme se na Teplice. Chceme navázat na předchozí čtyři výhry a uspět i popáté v řadě,“ uvedl Psotka.

Opatrnější v prognózách zůstává olomoucký ředitel Jiří Kubíček. Ani on však zásadní komplikace nepředpokládá. „Žádat svaz o přeložení zápasů zatím nebudeme. Hrát chceme. Inkubační doba je ale u příušnic až tři týdny a tak uvidíme, jak se situace vyvine. Zatím to však opravdu vypadá jen na virózu. Sklátila už i mě. Právě jsem přišel z lékárny a chystám se do postele,“ řekl Právu ve čtvrtek před polednem Kubíček.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články