Hlavní obsah

Klokani oslaví v Ďolíčku své Vánoce i Slezákovy čtyřicátiny

PRAHA

Tradiční prosincová oslava proběhne v neděli ve vršovickém Ďolíčku. Od půl druhé na stadionu Bohemians 1905 začnou Vánoce s Klokanem, v jejichž rámci se fanoušci mohou těšit na zajímavé soutěže, vánoční trhy, vyhlášení anket, ale také třeba oslavu čtyřicátin nejstaršího hráče ligy Dalibora Slezáka. Celý program vyvrcholí v půl šesté odpoledne.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Fanoušci fotbalistů Bohemians 1905.

Článek

Setkání fanoušků a hráčů Bohemians 1905 se odehraje již tuto neděli. Kromě vánočních trhů, na kterých fanoušci najdou spoustu zelenobílých suvenýrů s vánoční tématikou, proběhnou i zajímavé soutěže za účasti hráčů. „Vánoce jsou nejen na Bohemce tradičním časem setkávání blízkých a my se snažíme, aby Bohemka byla rodinným klubem. Proto klademe důraz na propojení hráčů a fanoušků. V Ďolíčku bude několik soutěží, kdy budou hráči a fanoušci vystupovat společně. Například stolní fotbálek, střelba na branku a podobně,“ říká k programu akce ředitel klubu Lukáš Přibyl.

Zajímavou atrakcí bude i „vršovický dloubák“, který si bude moci každý fanoušek vyzkoušet pod dohledem autora originálního kopu Antonína Panenky.

Fanoušci hlasují v anketách

V Ďolíčku bude připraveno i několik atrakcí pro nejmenší děti, stejně tak mnoho zajímavých suvenýrů. Třeba zelenobílé prskavky, šampaňské nebo svícny a svíčky s logem Bohemians, vánoční ozdoby na stromeček s klokanem nebo třeba formičku na cukroví ve tvaru klokana. „Nabízíme nejširší sortiment ze všech českých klubů, celkem přes tři stovky suvenýrů Bohemky,“ říká Přibyl.

Celé odpoledne pak vyvrcholí předáním cen v anketách, ve kterých hlasují fanoušci. Bude se volit hráč roku a gól roku, do Společenství legend Bohemians budou uvedeny další slavné postavy zelenobílé historie. Jedním z vrcholů odpoledne pak bude oslava narozenin Dalibora Slezáka, nejstaršího hráče ligy, který zůstává v kádru A-týmu i pro jarní část. „Dalibor má narozeniny v lednu, kdy bude tým v plné přípravě. Proto navazujeme na tradici oslav kulatých narozenin v rámci Vánoc s Klokanem. V předchozích letech takto slavil Karol Dobiaš a Antonín Panenka, tentokrát přišla řada na Dalibora Slezáka,“ dodává ředitel Bohemians 1905.

Program Vánoc s Klokanem
13.30 zahájení akce, 13.30–17.30 prohlídka muzea, občerstvení, fanshop, 13.30–16.00 na pódiu DJ, vstupy moderátora, 14.00–15.45 Fotbalová škola v Ďolíčku, 16.00 vyhlášení Legend, 16.15 Dalibor Slezák slaví narozeniny, 16.30 pozvání hráčů na pódium, 16.40 vyhlášení hráče roku a gólu roku, 17.00 koledy, na pódiu DJ, 17.30 ukončení akce.

Reklama