Hlavní obsah

Na poslední místo nejsme zvyklí, kroutí hlavou teplický Plíšek

Tepličtí fotbalisté se po dvou ligových kolech krčí na posledním místě tabulky. Nezískali ani bod a mají nepříznivé skóre 1:5. To je pro tým, který ještě na jaře bojoval o titul, studená sprcha. Zklamání pociťuje i trenér Jiří Plíšek.

Článek

Napravit selhání ze hřiště Slovácka se vám proti Příbrami nepodařilo...Zápas jsme nezvládli především výsledkově. A neudělali jsme potřebný krok, který jsme si předsevzali a byl z naší strany nejen očekávaný, ale i povinností vůči fanouškům a celému klubu. Nad Příbramí jsme měli prostě vyhrát. Poslední místo v tabulce je nepříjemné, nejsme na to zvyklí.

Oproti prvnímu kolu jste zvolil jedinou změnu v sestavě, a to na postu brankářské jedničky. Jak byste to komentoval?Chtěli jsme využít organizační schopnosti gólmana Slavíka, který umí o něco lépe pracovat s obranou než Grigar. Snažili jsme se týmu pomoci, že do něj přijde další prvek, co se týče organizace a vnitřní komunikace. Myslím, že Slavík to svým způsobem zvládl.

Ostatní hráči ale svou úlohu nesplnili...Sestava, která v posledních dvou sezónách dosáhla skvělých výsledků, si zasloužila, aby dostala šanci i po Slovácku na reparát a napravení reputace. Měli možnost ukázat, že před týdnem to byl pro ně jeden nepovedený den. Je potřeba říci, že nemůžeme spoléhat jen na hru ve druhém poločase jako proti Příbrami. Naším cílem musí být hrát aktivně od první minuty a jít do vedení. Začít hrát v momentě, kdy musíme dohánět manko, není žádné velké umění.

Proti Příbrami vstřelil jediný gól Teplic střídající Jakub Mareš...Už před jeho příchodem na hřiště jsme měli spoustu šancí. Branka přišla trochu pozdě. Už to bylo jen spíše přání, abychom dali ještě jeden gól.

Přichystáte přece jen změny v mužstvu?Uvidíme. Chtěli jsme udržet kádr stabilní, ale asi to není v našich podmínkách ideální řešení.

Reklama

Související témata: