Hlavní obsah

Mareš: Vypadá to, že moje góly nosí Teplicím smůlu

PŘÍBRAM

Přestože teplický fotbalista Jakub Mareš potvrdil, že se mu proti Příbrami nebývale daří, po remíze 1:1 byl hodně zklamaný. Zvláště když soupeř srovnal až v závěru zápasu. Prý za to ale může právě Marešův gól, který podle něj přinesl týmu smůlu. Když se totiž trefil naposledy proti Mladé Boleslavi, ta také v závěru vyrovnala.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Gól Jakuba Mareše Teplicím vítězství nepřinesl

Článek

"Já mám nějakou smůlu. Vždycky, když dám góla, tak to dopadne tak, že dostaneme v závěru branku," kroutil po utkání zklamaně hlavou Mareš.

Ten přitom poslal svůj tým do vedení již svou čtvrtou trefou z posledních tří zápasů proti Středočechům. "Naposledy jsem tu dal dva góly, teď v úvodu sezony jsem se proti nim trefil doma a dneska taky. Takže to vypadá, že se mi proti nim daří. Já ale zas ty statistiky tak neberu. Trefil jsem se, a že je to zrovna Příbram, nehraje roli. Bohužel ale z toho je zase jen ztráta," litoval.

Svůj vedoucí gól ze 17. minuty prý ani neviděl. "Jednoduchý kop to nebyl. Nabíhal jsem do vápna s tím, že by tam mohl přijít míč a přišel. Pak jsem se snažil hlavně trefit bránu, kterou jsem kvůli sluníčku neviděl. Takže ani ten gól jsem neviděl. Oslnění přešlo, až když se míč třepal v síti," uvedl.

Právě jeho gól však prý odstartoval postupný úpadek teplické hry a nástup Příbrami. "Pokazili jsme si to sami. Až do té branky jsme hráli dobře, kombinovali jsme, ale pak se to celé zbortilo. Přestali jsme hrát a nechali jsme soupeře tlačit. To se stávat nesmí. Koledovali jsme si a nakonec na to doplatili," káral sebe i spoluhráče.

Reklama