Hlavní obsah

Mistři z Plzně dorazili na trénink oholení a trochu vyspinkaní

PLZEŇ

Nikdo se neztratil, všichni přežili! Při prvním tréninku po sobotní korunovaci se tým fotbalistů Plzně sešel včera k radosti kouče Vrby kompletní. „Už jsem oholený a trošku vyspinkaný,“ hlásil na recepci stadiónu ve Štruncových sadech po patnácté hodině útočník Martin Fillo. Plnovous nosili Západočeši na znamení soudržnosti, včera zůstal už jen na tváři Bystroně a Brezinského.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Pavel Horváth přijel na trénin Viktorie Plzeň na skútru.

Článek

„Slavili jsme dva dny a dvě noci. Manželka si mě vyzvedla v Plzni v pondělí odpoledne a raději mě na zadních sedačkách zabezpečila dětskými pojistkami,“ přiznal s úsměvem kapitán Pavel Horváth, že oslavy pojal důstojně.

S patnáctiminutovým zpožděním se čerství mistři trousili do tréninkového centra v Luční ulici. Jako první Fillo, cestu uspíšil na bicyklu. Na kole ho následovali i Brezinský, Kolář, Ticháček, Rajtoral a Limberský, který místo pozdravu zasípal. Na motokoloběžce se šinul útočník Rezek, skútr s přezdívkou motocyklisty Rossiho The Doctor využil Horváth. Jen útočník Bakoš a záložník Petržela zůstali v útrobách stadiónu, aby léčili zranění…

Daniel Kolář jel na trénink na kole.foto: Právo/Jan Handrejch

Ještě než se plzeňští borci pustili do úvodního baga, došlo na neplánované focení s caparty ze starší plzeňské přípravky trénující na vedlejším hřišti.

Po rozcvičení absolvovali Plzeňští dvacetiminutové bago ve dvou skupinkách. „Jdu střídat,“ hlesl obránce David Bystroň, jehož předloktí zdobil fixem vyvedený nápis Mistr ligy 2010/11! Stejnou „parádu“ měla většina spoluhráčů. „Platíš jedenáctkrát kolu,“ hlásil trenér Pavel Vrba šéfovi mužstva poražených, jímž byl Horváth.

Večer plzeňské borce čekala slavnostní večeře s vedením a partnerkami. „Sraz v sedm, minuta zpoždění je za stovku,“ upozorňoval hráče Vrba. „Vyvedu manželku. Snad nebude muset vyvést ve finále mě,“ vtipkoval dobře naložený Horváth.

David Limberský dorazil po oslavách na trénink na starším a vícebarevném terénním kole.foto: Právo/Jan Handrejch

Reklama

Související témata: