Hlavní obsah

Slávistický trenér Petrouš zažije návrat do Čelákovic

PRHA

Jedenáct týmů první fotbalové ligy pozve o víkendu fanoušky na své vesměs úvodní přípravné zápasy v rámci letní přípravy. V zahraničí sbírá jako první zápasové zkušenosti Sparta, kterou čeká v sobotu v Rakousku duel s ukrajinským Dněpropetrovskem, nabitý program mohou očekávat také diváci, kteří vyrazí na tradiční turnaj v Čelákovicích. Tam jako kouč Slavie zažije návrat do dřívějšího působiště trenér Michal Petrouš.

Foto: Petr Horník, Právo

Kouč Michal Petrouš se těší do Čelákovic na diváky.

Článek

V Čelákovicích se bude hrát už podeváté O pohár starosty města a vedle Slavie se představí i obhájce vítězství z Mladé Boleslavi, Jablonec a Hradec Králové.

Petrouš ještě loni turnaji pouze přihlížel v roli trenéra zdejšího divizního SK Union, ale letos už bude v akci. "Na turnaj se moc těším, prožil jsem tu dvě krásné sezóny. Potkám se zase se spoustou známých lidí, těším se i na fanoušky. Čelákovický turnaj se hraje v příjemném fotbalovém prostředí, na výborném trávníku a má skvělou diváckou atmosféru. Proto sem ligové týmy včetně Slavie pravidelně jezdí," pozval diváky do ochozů kouč sešívaných.

V sobotu čeká už třetí přípravný duel Plzeň, v přímém prvoligovém souboji se představí Hradec Králové s Teplicemi.

Reklama

Související témata: