Hlavní obsah

Teplický fotbalista Mareš bude na podzim hostovat ve Spartě

PRAHA

Teplický ofenzivní fotbalista Jakub Mareš stráví podzim na hostování ve Spartě. Pražský klub navíc získal opci na jeho pozdější případný přestup. Informoval o tom sparťanský personální ředitel Jakub Otava.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Jakub Mareš bude hostovat ve Spartě.

Článek

"Dohodu mezi kluby právě finalizujeme, Mareš však už v úterý odcestuje za zbytkem mužstva na soustředění do Rakouska," uvedl Otava na adresu čtyřiadvacetiletého hráče, který může nastupovat v záloze i v útoku. Na svém kontě má Mareš 106 utkání, vstřelil v nich 17 gólů.

Mareš se stal již sedmou sparťanskou letní posilou, i když v některých případech jde především o nadějné hráče, kteří teprve budou bojovat o svoji šanci. To platí především o obráncích Jakubu Brabcovi a Luboši Adamcovi, spekuluje se o příchodu dalšího mladíka Milana Jiráska z Interu Milán.

Z Teplic už ale před Marešem přišel zkušený Vlastimil Vidlička, staronovou tváří je Miroslav Slepička, nové posily dorazily také ze Slovenska: brankář Luboš Kamenár a záložník Martin Juhar, který se už výborně ukázal v několika přípravných zápasech.

Reklama

Související témata: