Hlavní obsah

Nebudu dělat scény, slíbil bouřlivák Rada. První extempore ve Slavii si odbyl v Itálii

Praha

Fotbalová sezóna ještě pořádně nezačala, a bouřlivák Petr Rada už má za sebou první extempore. Jeho Slavia o víkendu uhrála v Itálii cennou remízu 3:3 s Parmou. Jeden z fanoušků se však do nového kouče Pražanů pustil. A to si naběhl. „Blbě se vyse.... a řekneme, proč to není rovně,“ reagoval mimo jiné jadrným výrazem bývalý kouč národního týmu. Mával u toho rukama, až po chvíli se uklidnil.

Foto: Pavel Dosadil, Sport.cz

Petr Rada se Slavii upsal v Edenu na dva roky.

Článek

„Byl jsem trochu nazlobený, uznávám. Nechápu, proč u nás fanoušci pořád hledají na fotbale jen to negativní. Remíza s kvalitním italským soupeřem přece má svou cenu. Já toho chlapa navíc znám třicet let. Když jsem se učil číšníkem, on dělal kuchaře. O to víc mě to mrzelo," vysvětlil trenér Slavie již v klidu po návratu do Prahy.

Je dost možné, že do Edenu se teď bude chodit i na Radu, co zase vyvede... „No jo, někde jsem četl, že Rada zase řádí. Já už ale jiný nebudu. Nečekejte ode mě, že budu stát u lavičky v lati s kravatou. Obdivuji trenéra Škorpila, který vydržel celý zápas sedět se založenýma rukama. Nebudu dělat zbytečné scény, ale chci žít s týmem," líčí Rada.

Fanoušci se v diskusích postavili na jeho stranu. „Opravdu? To je dobře, ale já to ani nevím. Neznám internet, nevím, co je notebook. Ani esemesky nepoužívám, z telefonu jen volám. Nejsem moderní typ, v 54 letech už je pozdě se něco učit," culí se Rada.

Reklama

Související témata: