Hlavní obsah

Operovaný sparťan Kadlec se cítí dobře, všem děkuje za podporu

Praha

Měl by být z nejhoršího venku. Sparťanský fotbalista Václav Kadlec prožil po srážce s boleslavským Nešporem hrůzostrašný víkend. Hřiště opustil s dovnitř vpáčenou čelní kostí a operace byla nezbytná. V pondělí se přesunul z pooperačního pokoje na klasické lůžkové oddělení a na klubovém webu fanouškům vzkázal: "Cítím se dobře!"

Foto: Sport.cz

Díky za podporu, vzkazuje Václav Kadlec fanouškům.

Článek
Fotogalerie

Fotbal musí na dlouho oželet, hlavní však teď je, že se pacientův stav zlepšuje. Sparťanský útočník Václav Kadlec se tak mohl věnovat vzkazům a vyjádřením podpory nejen od rodiny a známých, ale i fanoušků. „Díky všem za přání, moc to pro mne znamená," děkoval mladý reprezentant. „Teď se cítím dobře, operace proběhla bez problémů."

Tato slova potvrzují i doktoři. „Václav vypadá a cítí se dobře, zvládl to výborně," uvedl ke Kadlecovu stavu klubový lékař MUDr. David Erhart. „Jeho stav je nyní uspokojivý, žádné komplikace se neobjevily. Věříme, že to tak bude pokračovat i nadále."

Letenský tým svého parťáka také podpoří. Po pondělním tréninku se na návštěvu za Vaškem chystali i jeho spoluhráči a členové realizačního týmu.

Kadlec se v neděli po obědě podrobil operačnímu zákroku v Ústřední vojenské nemocnici ve Střešovicích. „Při operaci byla upravena poloha úlomků kosti čelní," uvedl Erhart.

Reklama

Související témata: