Hlavní obsah

Brno získalo ze Slavie Frejlacha. Do Zbrojovky přichází na roční hostování

Brno

Fotbalisté Brna získali z pražské Slavie na roční hostování s opcí slávistického záložníka Tomáše Frejlacha. O příchodu bývalého středopolaře Příbrami, Liberce či Baníku Ostrava informovaly ve čtvrtek oficiální internetové stránky moravského klubu.

Foto: Milan Malíček, Právo

Tomáš Frejlach (vlevo) ještě v dresu Baníku Ostrava.

Článek

Sedmadvacetiletý hráč zamířil do Edenu v září 2011, příliš si ale nezahrál. V základní sestavě nastoupil naposledy o tři týdny později v derby proti Spartě, jeho další starty byly už jen sporadické. Někdejšího reprezentanta do jedenadvaceti let provázely ve Slavii zdravotní problémy. V probíhajícím ročníku Gambrinus ligy odehrál jen čtrnáct minut. Od angažmá v Brně si slibuje větší zatížení.

"Motivace je obrovská, neboť jsem byl tři čtvrtě roku zraněný a pak jsem de facto pouze trénoval. Do Brna se těším a chtěl bych tady podávat takové výkony, na jaké mám a jaké si přeji," uvedl pro oficiální internetové stránky Zbrojovky Frejlach.

"Cítím se v pořádku, snad to bude pokračovat. Fotbal už mi hodně chybí, rok a půl jsem nehrál a doufám, že tu šanci zde dostanu," dodal čáslavský rodák, který v lize nastřílel jedenáct branek.

Reklama

Související témata: