Hlavní obsah

FANTASY: Hrdlička se Luďka Zelenky opět nebojí!

Po sestavě Luďka Zelenky, který v posledním kole prohrál v duelu s Michalem Hrdličkou, přinášíme tým, který do dalšího kola zvolil vítěz z prvního souboje. Ani tentokrát se Hrdlička svého soupeře nebojí. Jakou zvolil taktiku do 20.kola?

Sestava Michala Hrdličky pro 20. kolo

Článek

"Zdravím spolubojovníky z Fantasy ligy. Jak už možná víte, v prvním přímém souboji jsem doslova zničil Luďka Zelenku, a tak jsem si musel dát hodně záležet na sestavě pro další kolo. Nebojím se, ale víte co bývá po posvícení.... Zelí se pak můj triumf snažil trochu zdehonestovat, ale tomu se musím jen smát. Zatím za mě totiž hovoří výsledky.

V minulém kole mi dokonale vyšla sázka na Baroše, kterému jsem navlékl kapitánskou pásku a on zkompletoval hattrick. I tentokrát tak budu v tomto směru věřit útočníkovi. Bary to bude mít v Olomouci těžší než doma s Hradcem, a tak dávám na špici důvěru Lafatovi. Z něj dělám kapitána a je to můj nejdražší hráč. Jablonci gól nedal, ale měl spoustu šancí. Navíc se tomuhle kanonýrovi nestává, že by se netrefil dvakrát v řadě.

Rozestavení jsem změnil na 4-5-1, protože tentokrát očekávám, že nebude padat moc branek. Alespoň v zápasech, které jsem pro skládání sestavy vybral prioritně. Nutno dodat, že Luděk takhle nepřemýšlí. Což se bohužel v pondělí zase projeví v počtu získaných bodů. V záložní řadě jsou hned tři nadstandardní hráči s velkou šancí na vstřelení branky či asistenci. Schopni toho jsou Krejčí, Hušbauer i Kolář. Tenhle trojlístek doplňuji Rybalkou, který hrál minule výborně a pořídil jsem ho dobře, a Černým z Budějovic. Ten se sice doposud neobjevoval v základu, ale trenér Vozábal mi říkal, ze s ním počítá hlavně pro domácí zápasy, kdy budou Jihočeši hrát do plných.

V defenzivě jsou hned dva hráči Slovácka. Trousil s Melichárkem jsou základními stavebními kameny a věřím v jejich čisté konto proti trápící se Příbrami, které alespoň zatím nepomůže ani příchod motivátora Franze. Levně jsem k nim pořídil stabilně hrajícího Janotku, výborně hraje mladý stoper Brabec a Kušnír mi naposledy gólem udělal velkou radost, takže má zase moji důvěru.

Doufám, že i výsledek další bitvy se Zelím bude spravedlivým odrazem kvality, informovanosti a přehledu nás dvou. Snad mě neopustí ani to pověstné štěstíčko, kterému se snažím jít naproti. Doufám, že i pro vás je tahle jedenáctka inspirací. A taky doufám, že jste v tomto souboji svou přízní na straně toho sympatičtějšího a zatím i lepšího."

Kdo zvítězí v tomto kole?
Michal Hrdlička
36,2 %
Luděk Zelenka
63,8 %
Celkem hlasovalo 1036 čtenářů.

Reklama