Hlavní obsah

FANTASY: Hned tři Strakovi svěřenci si našli cestu do ideální sestavy kola!

Praha

Jubilejní 20. kolo Gambrinus ligy je za námi. Jelikož byl zápas mezi Jihlavou a Boleslaví z důvodu špatného stavu hrací plochy odložen na sobotu 23. března, přinášíme vám přehled o nejlepší sestavě kola nyní. Nejlepší tým získal 87 bodů. Největší oblibě se těší Milan Baroš, který si řekl o vaši důvěru perfektním výkonem proti Hradci Králové.

Ideální sestava 20.kola

Článek
Fotogalerie

Do ideální sestavy 20. kola se vešli hned tři hráči Příbrami! Defenzíva Příbrami hrála skvěle a navíc se postarala o jediný gól utkání v zápase se Slováckem. Po takovém výkonu si Strakova družina tatarský biftek zaslouží! Velmi dobrou partii odehrála i záložní řada, kterou dirigoval Karol Kisel, podporován Ladislavem Krejčím. V útočné činnosti zářil Jiří Štrajner, který se dočkal jubilejní 100. trefy v Gambrinus lize!

Překvapení kola

Aleš Hruška  (FK Příbram) 12 b.

Absolutorium tentokrát patří Aleši Hruškovi z Příbrami. Svému týmu pomohl k zisku důležitých bodů a hráče Fantasy potěšil chycenou penaltou. Dal tak jasný signál Františku Strakovi, ale i hráčům Fantasy, že o pozici brankářské jedničky přemýšlet nemusí.

Ladislav Krejčí (AC Sparta Praha) 15 b.

Sparťanský talent se probudil akorát včas. V Hradci Králové prolomil svůj dlouhotrvající střelecký půst, čímž odepřel Votrokům nárok na jakýkoli bodový zisk. Dvěma góly a kvalitním výkonem dokázal, že patří nejen k oblíbeným hráčům Fantasy, ale že má své místo i v národním týmu!

Tomáš Hájovský  (FK Příbram) 14 b.

Příbramský stoper se opravdu v zápase proti Slovácku činil. Svým výkonem pomohl Příbrami k udržení čistého konta a navíc dal jedinou branku utkání, čímž udělal radost nejen novému trenérovi, ale i svému Fantasy kontu, na které si připsal 14bodů!

Vojtěch Štěpán (Hradec Králové) 9 b.

Hradec se konečně dočkal! První jarní branku dal již ve 3. minutě hradecký záložník Vojtěch Štěpán. Prolomil tak střelecké trápení Východočechů. Bohužel to výsledkové trvá nadále. Hradec své vedení neudržel a zápas prohrál. Těšit tak může pouze zisk 9 bodů, které si připsal na své konto.

Zklamání kola

Jan Vorel (Dukla Praha) - 2 b.

Neuběhla ani minuta zápasu mezi Duklou a Plzní a Jan Vorel se poroučel do útrob stadiónu. Ve 25. vteřině zatáhl za záchrannou brzdu a poslal své mužstvo do deseti. O výsledku utkání bylo prakticky rozhodnuto. Janu Vorlovi tak nezbývalo, než jít do Prahy pěšky, aby uvolnil své místo v autobuse brankovému přídělu, který si Dukla z města piva odvezla.

Petr Švancara (Zbrojovka Brno) 0 b.

Velký kamarád Luďka Zelenky své fanoušky nepotěšil. Petr Švancara se ani v zápase proti Českým Budějovicím gólově neprosadil. Navíc neproměnil pokutový kop a všichni Fantasy hráči si za 11.2 miliónu nepřipsali ani jediný bod.

Benjamin Vomáčka (Baník Ostrava) - 2 b.

Měl patřit k velkým oporám Baníku. V dosavadním průběhu Gambrinus ligy svou roli Vomáčka potvrzoval. Proti Olomouci, ale svou pověst nesplnil a připojil se ke karetním hříšníkům. Tím oslabil nejen svůj tým, ale navíc i všechny Fantasy týmy, které připravil o 2 body!

Ondřej Kušnír (Slovan Liberec) - 1 b.

Ondřej Kušnír se stal díky své ceně a výkonům velmi oblíbenou akvizicí všech Fantasy hráčů. V Praze se sázka na exsparťanského beka nevyplatila. Liberec inkasoval tři branky a Kušnír navíc vyfasoval žlutou kartu, tím ochudil své fantasy konto o jeden bod!

Reklama

Související témata: