Hlavní obsah

FANTASY: Michal Hrdlička chystá odvetu! Do útoku posílá Baroše s Feninem!

Luděk Zelenka v posledním kole snížil stav na 2:1. Fantasy duel pokračuje již v pátek prvními zápasy 22. kola. Michal Hrdlička se rozhodl po své první prohře změnit taktiku a sází hlavně na hráče Jablonce i útočníky Baroše s Feninem.

Fantasy tým Michala Hrdličky na 22.kolo!

Článek
Fotogalerie

"Chystám odvetu za minulý nezdar! Zelenka mě poprvé v bodovém zisku předčil a teď si myslí, že to půjde samo. To je samozřejmě omyl. Ze své aktuální jedenáctky mám totiž zase pocit, že je silná a shledávám v ní velký potenciál!

Největší počet hráčů se mi rekrutoval z Jablonce. Ten je psychicky posilněn výhrou v poháru přes Plzeň. Navíc je pro mě doma velkým favoritem. Věřím tedy v čisté konto Valeše, k tomu dopomůže i zadák Marek Kysela. No a nějakou tou asistencí nebo brankou by se mohl blýsknout můj oblíbenec Čížek.

Obrana stojí dále na Ševinském, kterému jsem dal přednost před Dosoudilem. Produktivní by mohl být i Rajtoral, který v poháru odpočíval. Očekávám, že ani Slavia nebude s Duklou inkasovat – proto sázka na levného Bortela.

Mou nejsilnější řadou je určitě záloha. Kolář, Koloušek, Čížek a Darida. Co jméno, to pojem. A ještě k tomu velká ofenzivní síla. Z plzeňského Koláře dělám kapitána, věřím, že se proti trápícím se Teplicím prosadí střelecky.

V útoku znovu sázím na Baroše a zbytek peněz jsem investoval do Fenina. Snad bude v základu, v Teplicích sice moc nezahrál, ale to se po zranění dalo čekat. Kdyby pokořil Radu v bráně Dukly, tak bych se pochopitelně nezlobil.

Tentokrát jsem nemixoval do jedné jedenáctky hráče, kteří nastupují v jednom zápase proti sobě. To je totiž evidentně kontraproduktivní. Tentokrát by to na Zelího mělo stačit. Ten se flákal někde v Madridu a vzhledem k tomu, jak se do mě snaží navážet, mi asi žádný suvenýr nepřiveze. Přitom jsem si přál dres Beckhama. Tak uvidíme, ale víc než to chci zase vítězit!"

Pohled Luďka Zelenky na 22. kolo naleznete zde!

Kdo má lepší fantasy tým na toto kolo?
Michal Hrdlička
35,5 %
Luděk Zelenka
64,5 %
Celkem hlasovalo 4088 čtenářů.

Reklama

Související témata: