Hlavní obsah

FANTASY: Michal Hrdlička chce po nevydařeném výkonu atakovat 70 bodů

Jako první před blížícím se 27. kolem Gambrinus ligy odkrývá své karty Michal Hrdlička. Sestavu pojal velmi ofensivně. Vytyčil si ambiciozní cíl - získat minimálně 70 bodů! Důvěru dává hráčům Sparty, ale věří také v gólovou trefu Budějovic.

Ofensivně laděná sestava Michala Hrdličky pro 27.kolo Gambrinus ligy

Článek

"Do dalšího kola vyrukuji s hodně ofenzivní sestavou. Změnil jsem rozestavení na 4-3-3 a křičím do světa: Chci atakovat hranici 70 bodů! Zelenkovu jedenáctku jsem ještě neviděl a upřímně řečeno ani nevím, jestli chci. Mohlo by mě to zmást a svádět k horším tahům.

Sparte se konečně chytne a Boleslav porazí!

Sparta už se s Boleslaví chytne, v bráně je Vaclík. Při složení obrany jsem řešil především otázku peněz, a tak jsem za slušné peníze pořídil dvojici ostravských beků, kteří snad v Teplicích v důležitém zápase nevybouchnou. Ty doplňují zkušení Lengyel a Škerle. V záložním triu tři slušní borci. Hořava se snad pod novým koučem probere, hodně věřím Pavelkovi a hlavně Kovaříkovi. Od něj si slibuji nějakou tu gólovou asistenci. Mohlo by to klapnout.

A teď úderný útok. Linhart se trefil i v Plzni a v klíčovém zápase o záchranu může zatížit i konto Hradce Králové. Václav Kadlec za sebou také nemá úplně ideální dny, ale na své gólové hody z nedávných týdnů naváže s Boleslaví. A to samé platí i o Lafatovi. To je můj nejdražší hráč a taky kapitán. Sparta už se musí zase chytit a to právě prostřednictvím těchto dvou hráčů. Předpokládám, že se Zelí rychleji zotaví ze svého ošklivého pádu na kole, než s další porážky se mnou. Má ještě čtyři kola na to, aby s tím něco udělal. Tak uvidíme. Věříte mu? Já ne!"

Reklama

Související témata: