Hlavní obsah

Slávista Juhar si za červenou kartu v Plzni nezahraje dvě utkání

Praha

Fotbalista pražské Slavie Martin Juhar si nezahraje příští dvě utkání. Disciplinární komise Fotbalové asociace ČR ho potrestala za červenou kartu ze sobotního zápasu 27. kola první ligy v Plzni. Slovenský obránce či záložník byl ve Štruncových sadech vyloučen už v 18. minutě za políček domácímu kapitánovi Pavlu Horváthovi. Slavia i bez Juhara vyhrála 1:0.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Záložník Slavie Martin Juhar.

Článek

V této sezóně si už nezahraje teplický Admir Ljevakovič. Bosenský záložník obdržel ve 27. kole dvanáctou žlutou kartu v ročníku, za kterou dostal automatický trest na zbylá tři utkání. Dva zápasy si za osm napomínání nezahraje další slávista Milan Nitrianský a Lukáš Kubáň ze Slovácka. Jedno kolo po čtyřech žlutých kartách vynechají plzeňský Václav Procházka a Tomáš Strnad z Hradce Králové.

Ve druhé lize si za červenou kartu dvakrát nezahraje ústecký Michal Zeman. Stejný trest za osm žlutých karet dostal Ivan Ciferský z Táborska. Jedno utkání musí vynechat za čtyři žluté karty opavský František Metelka, Pavol Rudkovský ze Zlína, Elvist Ciku z Karviné a žižkovský Lukáš Bartošák. Jeho spoluhráč Pavel Čermák si nezahraje rovněž jeden zápas za červenou kartu.

Druholigový Most dostal pokutu 5000 korun za nezvládnutí pořadatelské služby v utkání s Bohemians Praha 1905. Kvůli podobnému prohřešku zahájila disciplinární komise řízení se Zlínem (zápas s Mostem) a s Opavou (zápas s Čáslaví). Disciplinárka se také začala zabývat duelem Varnsdorf - Bohemians Praha 1905 kvůli zranění diváka.

Reklama

Související témata: