Hlavní obsah

Fotbalista Šírl po jedenácti letech zamířil zpět do Bohemians

Praha
Aktualizováno

Fotbalista Radek Šírl míří po jedenácti letech zpět do Bohemians Praha 1905. Bývalý reprezentant, který patří mistrovské Plzni, se zapojil do přípravy "klokanů" a dnes už za ně odehrál zápas s pražskou Duklou. Ve vršovickém celku bude hostovat.

Foto: www.fcviktoria.cz

Fotbalista Radek Šírl v Plzni neodehrál takřka nic. Zůstane v Bohemians?

Článek

"Radek dostal od Viktorie povolení zapojit se do přípravy Bohemians 1905," uvedl plzeňský tiskový mluvčí Pavel Pillár na klubovém webu. Západočeši poté potvrdili, že Šírla uvolnili na hostování.

Dvaatřicetiletý Šírl v Bohemians začal s velkým fotbalem. Bývalý hráč Sparty Praha a Petrohradu patří Plzni od loňského května, v dresu Viktorie ale neodehrál ani jeden ligový zápas a ještě před začátkem minulé sezony se vrátil na hostování do Mladé Boleslavi, odkud ho Západočeši získali.

Nyní se vrací do Ďolíčku. "Pocity jsou to příjemné. Začínal jsem tady a vracejí se mi ty vzpomínky. Ďolíček je pořád stejný, Bohemka je taky stejná. Možná se tu obměnili lidé, ale ta tradice tu pořád je," uvedl Šírl pro televizi Bohemians.

"Budu chtít Bohemce pomoct, aby se udržela v lize. Abychom hráli někde v klidu ve středu tabulky a nemuseli to honit do posledního kola," dodal bývalý reprezentant.

Reklama

Související témata: