Hlavní obsah

FANTASY: Luděk Zelenka sází na hráče Slovácka a hvězdnou útočnou trojici - Lafata, Došek, Rabušic!

Praha

Luděk Zelenka odkrývá svou sestavu pro druhé kolo Fantasy ligy! Nezbývá mu než vrhnout všechny své síly do útoku a mění rozestavení. Na hříště posílá pouze tři obránce a posiluje útok.

Luděk Zelenka věří v první výhru v novém ročníku Fantasy ligy

Článek

"Ahoj trenéři a trenérky. Fantasy Liga se nám už rozjela a první kolo jasně naznačilo možnosti hráčů. S kým se dá počítat a koho je naopak lepší opomenout. Můj vstup beru jako průměrný a rozhodně mám co zlepšovat. Hrdlovi jsem dal malý náskok, aby si na mě mohl léčit mindráky a já mám klid na přípravu.

Další tutovkou je výhra Sparty proti Jablonci

Do druhého kola jednoznačně věřím Slovácku, které v defenzivě propadlo v Teplicích a proto si myslím, že teď doma s Jihlavou gól nedostane. Jinak už pro mě další výrazná tutovka kola není, snad jedině Sparta proti Jablonci, kterému nevyšel domácí vstup s Brnem.

Do branky jsem pustil Hladkého z Brna, který je sice ligovým novicem, ale Zbrojovka na mě v Jablonci udělala, hlavně kompaktní defenzívou, dojem a tuším, že to tak bude i proti Bohemce. Obranu jsem tentokrát dal pouze tříčlennou a z toho dva borce, Trousila a Košúta, mi dodalo už zmiňované Slovácko. K nim jsem přidal libereckou jistotu Kováče, kterého jsem nemohl vynechat, protože mi tento týden dorazil jako host na můj fotbalový kemp!

Radimovi předpovídám solidní ligovou budocnost

V záloze jsem volil vysloveně gólové hráče, Litsingi a Kolář to už potvrdili v prvním kole, Berger to předvede v tom druhém a posledním do party je znojemský novic Nepožitek. Nebudu zapírat, tady mi na někoho zvučnějšího nezbyly peníze, ale to neznamená, že bych Radimovi nevěřil, naopak mu předpovídám solidní ligovou budoucnost.

V útoku jsem vsadil na opravdové hvězdy a stálice Fantasy Ligy. O Lafatovi nemusíme mluvit, třikrát za sebou se stal nejlepším kanonýrem soutěže a i na startu nového ročníku Gambrinus ligy potvrdil své kvality. Rabušic se sice vinou zranění na začátku loňského roku střelecky zadřel, ale na jaře už zářil a pohoda v zakončení je na Rambovi znát i teď! Třetím hroťákem je Libor Došek, který v prvním kole neměl moc šancí se ukázat, ale má obrovskou motivaci dotáhnout počet svých ligových zásahů na sto, což ho požene na Jardu Blažka. I proto dostal kapitánskou pásku a doufám, že mi důvěru bodově vrátí!

Když to shrnu tak jsem ze své sestavy vážně nadšenej a téměř jistě porazím Michala Hrdličku i všechny své kolegy ve VIP lize.

Vstřelí Libor Došek proti Jihlavě jubilejní stý gól?
ANO
42,1 %
NE
57,9 %
Celkem hlasovalo 1642 čtenářů.

Reklama

Související témata: