Hlavní obsah

FANTASY: Luděk Zelenka nezvítězil ani na čtvrtý pokus a dál se propadá V.I.P. ligou!

Praha

Čtvrté kolo bylo pro Luďka Zelenku opět kolem smolným. Získal v něm 39 bodů a ve V.I.P. lize se krčí až na osmém místě. První příčku drží Michal Hrdlička. Na druhém místě je v těsném závěsu Petr Švancara.

Další vítězství pro Michala Hrdličku

Článek

"Také hodnocení čtvrtého ligového kola se nese ve znamení mého jednoznačného triumfu nad Zelenkou. Nyní už je to 4:0 a pro bývalého „ligáče" velká ostuda. Tentokrát jsem nasbíral solidních 72 bodů, byť to znovu nebyli útočníci, kteří se o to zařídili nejvýraznější měrou.

O velký bodový příděl se postarala obrana

Naopak se povedli beci – Kysela, Fabián a Kováč mi zajistili 26 bodů! Slušně si vedli záložníci Rybalka a Hořava. Vepředu nezklamal kapitán Lafata, ale víc jsem čekal od Pospěcha i Rabušice. Liberecký Rambo mě nepotěšil podruhé v řadě a příště už ho do sestavy zřejmě nezařadím.

Více jsem čekal i od Bergra či Krejčího, ale celkově můžu být spokojen. S 266 body jsem v čele celé V.I.P. ligy, s dostatečným náskokem na druhého Švancaru. Zelí se krčí někdě na chvostu, ale blýská se mu na lepší časy. V minulém kole se málem přehoupnul přes 40 bodů, klobou dolů! Luďku, makáš dobře, makej dál!"

Zelenka si opět sype popel na hlavu

"Bohužel se to už stává nepříjemným evergreenem, že moje pondělní hodnocení fotbalového víkendu je sypáním si popela na hlavu. Už opravdu nevím, kde hledat příčiny mého neúspěchu a jak vysvětlovat důvody porážky s Michalem Hrdličkou. Mě už to nebaví a i na něm je vidět, že se vytrácí motivace našeho vzájemného souboje. Nicméně je to stále jen začátek soutěže a nějaká drobná bodová ztráta se dá dohnat. Trochu mi to připomíná plavecký závod s Viktorem Zárubou (syn Roberta), kterému jsem také na startu dal dvacetimetrový náskok, abych ho pak v pohodě dohnal a předstihnul, takže zřejmě něco podobného se stane i Hrdlovi.

Ve čtvrtém kole jsem netrefil ani jediného střelce, což logicky znamená bídný bodový zisk – 39 bodů. Sparťanské defenzivní duo Holek, Vaclík kapitulovalo už v 10. minutě, Vidlička z Olomouce přispěl velkou nulou a trapňoučkou obranu nevyztužil ani Limberský (6 bodů).

Nejlepším hráčem mé sestavy byl Šural

Záložníci získali všichni stejně – po třech bodech, což jen Hušbauer díky kapitánskému céčku zdvojnásobil a útok, jindy tak potentní, se taky (tradičně) neprosadil. Nejlepším hráčem mé sestavy byl tedy Šural se ziskem sedmi bodů!

Nejsem člověk, který by házel flintu do žita, ale je pravda, že současné bodové zisky mě lehounce demotivují, potřebuji se na něčem nebo někom chytnout. Pro páté kolo nechystám zásadní změny v taktice, jen je prostě potřeba už konečně vsadit na ty správné borce."

Reklama

Související témata: