Hlavní obsah

FANTASY: Luděk Zelenka věří v premiérovou výhru nové sezóny! Spoléhá na Hubníka se Švancarou

Luděk Zelenka v duelu ztrácí již čtyři body. I tak stále věří, že duel vyhraje. Však máme za sebou teprve čtyři kola a času na zvrat je tedy mnoho. Luděk věří, že smůlu prolomí již nyní a připíše si první důležitý bod. Pojďme se nyní podívat, jakou sestavu Luděk poskládal.

Luděk Zelenka doufá v první výhru

Článek

"Zdravím všechny Fantasy liga fanoušky, ani Vám snad nemusím říkat, jak se těším na to, že v pátém kole skončí neporazitelnost Michala Hrdličky, kterému je zatím obrovsky nakloněna paní štěstěna. Stejně jako se většina fanoušků těší na šlágr 5. kola Plzeň - Sparta, tak já se těším na hodnocení kola, ve kterém se budu moci povozit po Michalově sebevědomí.

Jablonec a Mladá Boleslav jsou jasnými favority

Tentokrát jsem výběr hráčů do mé sestavy výrazně zjednodušil. Mám totiž dva duely, kdy jsou domácí, z mého pohledu, jasným favoritem, tam jsem volil maximální tříčlenné zastoupení. Jablonec - Znojmo a Mladá Boleslav - Olomouc, to jsou jasné jedničky! U Severočechů věřím, že neinkasují ani gól a proto tedy padla volba na Špita a Beneše, který je nebezpečný při standardkách, i když si letos ještě přesný zásah nepřipsal. To stejné vlastně platí i u Johany a třetím do party je  čerstvý reprezentant Procházka. Všichni umí dát gól!

Po dvou hráčích mi dodala Příbram a Plzeň. U Litavky čekám ofenzivní smršť domácích, kterým se pod hrot vrátí Švancara, kterého jsem musel nasadit. Azíze jsem měl už minule, a přestože měl šance, tak nic nedal, takže doufám, že to s Ostravou bude výrazně lepší. Boleslavští zase tradičně čekají hodně od Štajnera (a já taky), z jehož hry by mohl těžit Zahustel.

Nejsledovanějším hráčem víkendu bude Darida

Jedním z nejsledovanějších mužů víkendového kola Gambrinus ligy bezesporu bude Darida, který ve středu reprezentoval v Maďarsku. V plzeňském dresu zatím odehrál úplně všechno a to ještě pro něj ty nejdůležitější zápasy přijdou. Já přesto věřím, že opět bude tahounem. Pátým do party je Litsingi, který táhne ofenzívu týmu a určitě mu pomůže i návrat Mahmutoviče do sestavy, tedy hráče, který umí zakončovat jeho brejkové situace.

Ke Švancimu jsem nakonec nasadil jabloneckého Hubníka, který je ve formě a doufám,  že se proti Znojmu prosadí. Už nevím jak zhodnotit svou sestavu, budu jen doufat, že tentokrát jsem ukázal na ty správné hráče, kteří mě nezklamou. Pak je šance, že se mé důvěry dočkají i příště....

Nebudu hrát na krásu, nejdůležitější jsou body!"

Reklama