Hlavní obsah

Zápotočný už brzy zamíří do Slavie, sešívaní lákají i Černého s Brabcem

Praha

Přestup obránce fotbalové Sparty Tomáše Zápotočného do Slavie je na spadnutí. „Zatím nedošlo k oficiálním jednáním mezi kluby, ale ta mohou být velice rychlá. Záleží samozřejmě na domluvě Zápotočného se Slavií,“ řekl deníku Právo dobře informovaný zdroj. Sobotní zápas Gambrinus ligy ve Znojmě ale zkušený zadák zřejmě nestihne. Slavia by ráda přivedla i dva své bývalé hráče Milana Černého a Ericha Brabce.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Obránce Tomáš Zápotočný nejspíš vymění rudý dres za sešívaný.

Článek

Kromě Zápotočného se Slavia intenzivně zajímá také o záložníka Milana Černého. Ten je na soupisce tureckého Sivassporu, ale nehraje tam.

Podle informací Práva navíc klub oslovil i někdejšího kapitána červenobílých Ericha Brabce, jenž však pravidelně nastupuje za slovenskou Senici a je tam jednou z největších hvězd.

Sparta zužuje kádr

Ze Sparty už na roční hostování do Brna odešel útočník Jiří Skalák, reálná jsou i další hostování, především z řad mladých obránců a středopolařů.

Díru po Erichu Brabcovi po jeho případném odchodu do Slavie by údajně mohl v Senici zacelit jeho jmenovec, mladý sparťanský stoper Jakub Brabec. Do léta 2016 naopak prodloužil smlouvu na Letné obránce Pavel Kadeřábek.

Reklama

Související témata: