Hlavní obsah

FANTASY: Favority kola jsou Sparta, Plzeň a Boleslav!

Náročný fotbalový týden ještě nekončí. Po Lize mistrů a Evropské lize je tu i domácí nejvyšší fotbalová soutěž. V té se již dnes představí vedoucí tým tabulky Sparta, která od 20:30 hostí Slovácko. Sparta do zápasu vstupuje jako jasný favorit a odrazí se to i na naší sestavě. Další týmy, které favorizujeme, jsou bezesporu Plzeň a Mladá Boleslav. Na koho tentokrát vsadíte vy?

Kapitánem ideálního týmu Fantasy pro 9. kolo Gambrinus ligy je brankář Vaclík.

Článek

Sparta se chlubí nejlepší obranou v lize, inkasovala pouze pět gólů. Slovácko by brankáře Vaclíka nemělo výrazněji ohrozit a tak věříme, že si letenský brankář připíše další čisté konto.

Do obrany stavíme Limberského s Procházkou

Je vždycky loterie stavět do sestavy hráče Plzně, jelikož se těžko odhaduje základní sestava v návaznosti na uplynulé kolo Ligy mistrů, ale i tak si luxus v podobě nenasazení žádného hráče z Plzně do sestavy nedovolíme.

Podle nejnovějších informací Plzeň žádná další zranění kromě Čišovského a uzdravujícího se Řezníka nehlásí, a tak zařazujeme do obrané trojice Limberského s Procházkou.

Litsingi, to je jistota

Záloha nastoupí ve čtyřčlenném složení. Postavení Litsingiho se stává opravdu sázkou na jistotu a i v naší sestavě má své místo. Po jeho boku budou hrát Jiří Štajner a Bořek Dočkal, který předvádí velmi kvalitní výkony a proti Slovácku by tomu nemělo být jinak.

Útok je sestaven ze tří hráčů. Nejvíce si slibujeme od Aidina Mahmutoviče, který bude mít šanci rozšířit svůj gólový účet v zápase proti Příbrami. Spolu s ním se představí Jan Chramosta, druhý zástupce Boleslavi. Posledním útočníkem v trojlístku je Petr Švancara, který to sice nebude mít v souboji s teplickými zadáky jednouché, ale i tak věříme, že uplatní své zkušenosti a gólově se prosadí.

Reklama

Související témata: