Hlavní obsah

Fotbalový Mikuláš na Julisce uctí památku Františka Veselého

Praha

Než se Juliska uloží k zimnímu spánku, zahrají si na jejím trávníku mladíci i internacionálové Dukly. Pod záštitou městské části Prahy 6 tady v sobotu 7. prosince proběhne Fotbalový Mikuláš, jehož součástí budou aktéři jako Antonín Panenka, Ján Geleta, Günter Bittengel, Luboš Kozel a další.

Foto: Milan Malíček, Právo

Ladislav Vízek při vánočním turnaji internacionálů.

Článek

Fotbalový Mikuláš je věnován památce Františka Veselého, který své první ligové utkání odehrál v dresu Dukly, s níž získal svůj jediný mistrovský titul.

Představí se celá řada bývalých reprezentantů včetně medailistů ze světových i evropských mistrovství a olympijských her. Součástí programu bude i turnaj mládeže a autogramiáda všech fotbalových legend. Čestný výkop před utkáním mezi internacionály Dukly a Klubu fotbalových internacionálů ČR provedou Antonín Panenka a Ján Geleta.

Program
9:00 Turnaj mládeže (Dukla, Sparta, Střešovice, Aritma, Roztoky, Suchdol).
13:00 Internacionálové Dukly - Klub fotbalových internacionálů ČR.
Nominace týmů - Dukla: Petr Kostelník, Václav Samek, Jan Suchopárek, Luboš Kozel, Jiří Jeslínek, Petr Rada, Luboš Urban, Ladislav Vízek, Jan Fiala, Günter Bittengel, Aleš Bažant, Jiří Bobok, Aleš Foldyna, Pavel Vašíček, Jiří Němec. Manažeři Josef Jelínek a František Knebort.
Internacionálové: Juraj Šimurka, Tomáš Hunal, Miroslav Mlejnek, Jiří Ondra, Jiří Kabyl, Ivo Knoflíček, Jiří Němec, Tibor Mičinec, Marek Kincl, Tomáš Kuchař, František Veselý ml., Radovan Hromádko, Josef Jurkanin, Ladislav Macho, Daniel Veselý a Lukáš Veselý (vnuci Františka Veselého). Manažer Štěpán Philipp.

Reklama